Op Curacao auto huren

Een vakantie boeken is al een heel geregel. Daar komen dan nog extra dingen bij kijken die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan vrij vragen op het werk, vaccinaties halen, koffers inpakken, de reis naar het vliegveld regelen en de laatste dingen kopen, zoals zonnebrand.

Voor veel mensen begint de vakantie dus echt wanneer ze in het vliegtuig stappen. Dan laten ze alles los en komen ze geheel tot rust. Dat is overigens een goed moment, want de reis naar Curacao duurt enkele uren. Wanneer ze dan gaan relaxen kunnen ze gedurende de vlucht dus heerlijk inslapen.

Dan komen ze aan op het prachtige vakantie-eiland en voelen ze zich direct blij. Met de geur van de zee en het heerlijke klimaat hebben ze meteen een vakantiegevoel. Ze lopen blij door de douane met hun koffers en bedenken zich dan pas: ‘Hoe kan ik op Curacao een auto huren?’

Veel vakantiegangers kiezen ervoor om op Curacao een auto te huren. Ondanks dat ze op een resort verblijven en hun hotel hebben geboekt via een reisorganisatie die ze netjes vanaf het vliegveld naar het resort brengt, willen ze graag op Curacao een auto huren zodat ze meer vrijheid hebben. Dan kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Ze kunnen dan lekker naar Willemstad, eten waar ze willen, gaan duiken, tours maken over het eiland en verschillende stranden bezoeken. Een auto geeft echt meer vrijheid en draagt daardoor bij aan het vakantiegevoel.

Via directautohurencuracao.nl heb ik tijdens mij vorige vakantie naar Curacao een auto gehuurd. Op Curacao een auto huren is super makkelijk. Je kunt de auto vaak op het vliegveld ophalen, meteen nadat je bent geland. Dat scheelt je later moeite om een autoverhuurbedrijf te bereiken. Je kunt dat soort dingen beter meteen regelen. Ook op Curacao is een auto huren veel makkelijker te regelen op het vliegveld.

We hebben daar een heerlijke vakantie gehad. We zijn helemaal tot rust gekomen. Bovendien hebben we de prachtige onderwaterwereld van Curacao verkent en ervan genoten. Willemstad is een prachtige stad. Het lijkt echt alsof Amsterdam of Utrecht is verplaatst naar een Caribisch eiland. Ik hou van de Caribische cultuur. Alles lijkt er rustiger, relaxter en leuker. Het klimaat helpt daar natuurlijk ook bij, want het is altijd lekker weer met een lekker briesje die vanaf de zee alles verkoelt.