Eten bij Felix

Ik ben Felix. Felix heeft een huisrestaurant waarin hij de lekkerste huisgemaakte gerechten serveert. Felix kookt erg graag, maar kan het niet allemaal zelf opeten. Kom jij een langs om bij Felis te komen eten?

Felix is erg enthousiast of koken en eten en deelt dit graag met je op deze blog website. Je weet me te vinden met vragen of reserveringen!

Het verschil tussen THC olie en CBD olie

Eten gaat over het ervaren. Wanneer eten slechts als doel heeft om het lichaam te voeden en het hongergevoel te doen verdwijnen, mis je een zeer belangrijk element van eten. Het eten als maaltijd. Dat is het samen eten en het ervaren van de maaltijd. Door het ervaren van de ingrediënten van de maaltijd zal je er meer van genieten en veel bewuster met eten als werkwoord bezig zijn, maar ook met het voedsel waaruit het eten bestaat.

Ik wil zelf zoveel mogelijk ervaren tijdens een maaltijd. Deze ervaring geef ik ook graag door aan mijn gasten. Ik heb de laatste weken bezig geweest met het toevoegen van THC olie en CBD olie aan maaltijden. Dit geeft een ongelooflijk goed effect. THC olie en CBD olie zijn beide substanties afkomstig van de hennepplant. Van deze plant komen ook de grondstoffen voor de softdrugs wiet en hasj. Ik vind THC olie en CBD olie geweldig spannende ingrediënten om mee te koken.

Wat zal het effect zijn. Wat zullen de gasten ervan zeggen, denken, voelen en wat zal hun ervaring zijn? Echt spannend dus.

Er zit een substantieel verschil tussen THC olie en CBD olie. THC is namelijk en verslavende deel van de hennepplant waar je dus high van kan worden. Je dient dus op te passen met de hoeveelheid van deze olie wanneer je deze toevoegt aan gerechten. CBD is juist niet verslavend, maar is een stofje waar je rustig en relaxt van wordt. Het is alsof de importantie van andere factoren in je dag, het moment of je leven even naar de achtergrond verdwijnen. Bovendien staat CBD juist bekend om haar geneeskrachtige werking. Dat geeft een extra effect aan een ‘gezonde maaltijd’.

Reacties op THC

De reacties op gerechten met THC olie en CBD olie zijn geweldig. Ik voeg natuurlijk maar een klein beetje toe voor een kleine reactie van de gasten die bij mij in mijn huis-restaurant de maaltijd komen ervaren. Het mooie is dat de oliën een geweldige toegevoegde waarde geven aan de avond en aan de ervaring. Ze passen dus perfect in mijn idee bij dit huisrestaurant en in mijn filosofie bij het koken. Ik denk dat ik vaker deze ingrediënten ga verwerken in mijn gerechten. Ik denk dat ik niet altijd mee ga delen dat deze ingrediënten in de maaltijd zitten om een echt en eerlijk effect te kunnen geven aan mijn gasten. Dat wens ik ze toe.

Ook hebben wij een cateringservice.