Een auto leasen voor mijn cateringservice

Hebben jullie het al gehoord? Ik bied het ‘Eten bij Felix’ nu ook buiten mijn huisrestaurant aan. Deze service noem ik ‘Eten van Felix’. Eten van Felix is een cateringservice. Ik kan op locatie koken, waarbij ik in de keuken mijn gerechten zal voorbereiden en uitserveren. Omdat ik dan ter plaatse ben, zal ik meteen de gerechten vers uitserveren en toelichten.

Het lijkt mij geweldig om de ervaring van de gerechten te kunnen aanbieden in het comfort van het eigen huis van de gasten. Ik denk dat dit de ervaring die de mensen zullen hebben met mijn gerechten, naar een hoger niveau zal brengen. Ik kijk hier erg naar uit.

Een bus met ‘Eten van Felix’

Ik had weinig mensen verteld van mijn plannen om ook de gerechten aan huis aan te bieden. Veel mensen vroegen mij er opeens naar. Ik snapte dit niet zo goed, totdat ik mij bedacht dat ik al enkele weken met een bus door de stad rij met ‘Eten van Felix’. Veel vrienden hadden dus een vermoeden dat ik iets aan het plannen was.

Deze bedrijfsauto heb ik al enkele weken geleden aan kunnen kopen. Ik heb voor een auto leasen gekozen. Een auto leasen geeft mij namelijk perfect de oplossing om het leasebedrag maandelijks af te kunnen trekken van de belasting. Bovendien maakt het auto leasen het voor mijn bedrijf mogelijk om op een betaalbare manier een bedrijfsauto te kunnen rijden. Via Rosfinance.nl heb ik een goed contract kunnen vinden voor het auto leasen.

Gefinancierd door het leasebedrijf

Ik heb een prachtige grote bus kunnen aanschaffen, gefinancierd door het leasebedrijf. Hierdoor heb ik eindelijk genoeg ruimte voor alles wat ik dagelijks vervoer. Voorheen zat ik hier echt mee te klooien. Als ik dan naar de groothandel ging, paste het vaak simpelweg niet in mijn auto. Een heel gedoe dat mij bovendien onnodig erg veel tijd kostte. Dat is nu mooi verleden tijd. Ik juich het auto leasen helemaal toe en heb mijn leaseauto helemaal omarmt. Nooit meer ruimte tekort en alles netjes zakelijk geregeld.

De reclame op de bus schijnt dus al zijn vruchten af te werpen. Zoveel vrienden en kennissen hebben de bus zien staan of zien rijden. Het auto leasen geeft mij dus ook een prachtige mogelijkheid voor de promotie van mijn bedrijf.

Auto leasen op Curacao is ook mogelijk.